Hos Dansk Bilsyn sætter vi kundeservice og kvalitet i højsædet.

 

Teknisk ansvarlig Bent Klaja kan kontaktes på telefon 72 44 11 66 eller e-mail odense@danskbilsyn.dk.

HØR HVAD VORES KUNDER SIGER OM OS

Steffen Hansen

Nul ventetid, flink synsmand og kakao til børnene 🙂 Kan helt klart anbefales!

Kasper Thomsen

Ringede til Bjarne fra Dansk Bilsyn ApS tirsdag med spørgsmål til syn af min Seat altea 1,9 TDI fra 2005. Bjarne var yderst hjælpsom og professionel. vi fandt tid onsdag jeg har nu en nysynet bil igen. synet foregik yderst professionelt og jeg er blevet MEGET klogere på min bil og hvad jeg skal holde øje med den kommende tid. jeg takker mange gange bjarne og hans folk for den serdeles effektive og professionelle behandling. som Bjarne sagde til mig og hvad der gør at jeg har fuld tillid til Dansk Bilsyn Aps – Bilsyn er ikke blot for at gøre bilen lovlig til vejen, det handler mindst ligeså meget for min og andres sikkerheds skyld at bilen er tip top iorden og jeg er opmærksom på hvad jeg som ejer skal være bevidst om.

Jesper Larsen

Bjarne og hele flokken bag Dansk Bilsyn ApS har styr på tingene. Ungerne fik forfriskninger og vi fik klaret bilsynet lynhurtigt. Helt klart her jeg fremover får lavet bilsyn.

En google bruger

Super flinke fyre hos Dansk Bilsyn. Kan helt sikkert anbefales!